WIJ EISEN KWALITEIT

voor onze UITZONDERLIJKE KAZEN!

Mozzarella, Parmigiano Reggiano, mascarpone, ricotta, mozzarella di bufala…
Om Italiaanse kazen te appreciëren, moet u weten hoe ze geproduceerd worden en de cultuur erachter begrijpen.

In Italië zijn het vooral bepaalde streken die over een uitgebreide kennis over kazen beschikken. Sicilië, Toscane, Emilia-Romagna, Campanië, Lombardije, Veneto… CASA AZZURRA wil u het beste bieden van het werk van zijn kaasproducenten en hun rijke traditionele vakkennis.

Traag gerijpte en zorgvuldig geselecteerde kazen.

Deel met ons uw passie voor authentieke Italiaanse smaken…

Surf naar de website van CASA AZZURRA en naar onze FACEBOOKPAGINA die dagelijks bijgewerkt wordt voor informatie over de kwaliteit van onze producten, de vakkennis van onze kaasmakers, de rijkdom van onze verschillende streken, recepten en originele ideeën om onze kazen slim te gebruiken.