PARMIGIANO REGGIANO BOB punt 180G

In de middeleeuwen waren de kelders waarin de wielen van deze kaas werden ondergebracht ware toeristische trekpleisters. En tot op de dag van vandaag wordt parmezaan vervaardigd volgens de traditionele methodes van zijn beschermde oorsprongsbenaming (BOB), in het hartje van de provincie Parma die garant staat voor zijn kwaliteit.

De parmigiano reggiano van Casa Azzurra omhelst diepe aroma’s en een fruitige smaak. Zijn zinnenprikkelende eigenschappen maken er een uitzonderlijke kaas van. ‘Koning der Italiaanse Kazen’ is een bijnaam die hij absoluut verdient!

De parmigiano reggiano in punt van Casa Azzurra wordt 24 maanden gerijpt en zorgvuldig geselecteerd. Hij bezit bovendien unieke eigenschappen.

Gebruiksadvies:

Deze kaas kan apart gedegusteerd worden of in een heerlijke salade. Hij past ook perfect bij de aperitief of na de maaltijd, in blokjes gesneden en in balsamicoazijn gedipt.

Ingredients:

Raw cow’s milk, salt, microbial rennet.