PARMIGIANO REGGIANO BOB
geraspt 60g en 200g

In de middeleeuwen waren de kelders waarin de wielen van deze kaas werden ondergebracht ware toeristische trekpleisters. En tot op de dag van vandaag wordt parmezaan vervaardigd volgens de traditionele methodes van zijn beschermde oorsprongsbenaming (BOB), in het hartje van de provincie Parma die garant staat voor zijn kwaliteit.

De parmigiano reggiano van Casa Azzurra omhelst diepe aroma’s en een fruitige smaak. Zijn zinnenprikkelende eigenschappen maken er een uitzonderlijke kaas van. ‘Koning der Italiaanse Kazen’ is een bijnaam die hij absoluut verdient!

Gebruiksadvies:

De geraspte parmigiano reggiano van Casa Azzurra wordt tussen de 15 en 24 maanden gerijpt, en bezit uitzonderlijke smaakkwaliteiten. Bovendien apprecieert u vast de manier waarop hij is gesneden!

Hersluitbaar zakje met zip.

Ingrediënten:

Rauwe koemelk, zout, microbieel stremmingsmiddel.