MOZZARELLA VAN KOEMELK 125G

De mozzarella van koemelk van Casa Azzurra wordt vervaardigd op traditionele wijze. Zijn textuur is lichtjes stevig, wat een onderscheidende eigenschap is voor een Italiaanse kwaliteitsmozzarella. Zijn melksmaak zal uw smaakpapillen beslist bekoren!

Gebruiksadvies:

In Italië wordt deze mozzarella zowel warm als koud geconsumeerd: in salades, op gratins, op pizza’s, enz.

Zo herkent u een échte Italiaanse mozzarella in één enkel gebaar:
Snijd de bol in twee stukken en druk vervolgens lichtjes met de punt van uw mes op de bovenkant van een gesneden kant. Nu ziet u druppeltjes melk uit de halve bol sijpelen.

Is dit het geval? Dan kan u er zeker van zijn dat er een echte mozzarella op uw bord ligt.

Beschikbaar in bolformaat van 125 g en 3 x 125 g

Ingrediënten:

Gepasteuriseerde melk, melkzuurbacteriën, microbieel stremmingsmiddel, zout.